Bank van en voor de overheid

De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) is een vooraanstaande financiële dienstverlener. We bieden korte en lange financieringen aan, tegen gunstige voorwaarden en exact op maat. De NWB Bank richt zich exclusief op de Nederlandse publieke sector met de financiering van decentrale overheden (waterschappen, gemeenten en provincies), instellingen onder garantie van (decentrale) overheden en Publiek-Private-Samenwerking ("PPS"). Maatschappelijke relevantie, hoge kwaliteit, een sterke financiële positie en integriteit zijn de hoekstenen van ons beleid.

Jaarverslag 2014

Het jaarverslag over 2014 kunt u bekijken via de speciale website.

Nieuw dit jaar is dat u, door PDFs te combineren, uw eigen jaarverslag kunt samenstellen.

Waterobligaties

De NWB Bank wil de activiteiten van de Nederlandse waterschappen voortaan
financieren met ‘groene obligaties’. Institutionele beleggers stoppen hun geld
graag in duurzame activiteiten als die van het waterschap. De NWB Bank heeft in 2014 de eerste 'Green bonds' uitgebracht.

MVO Award

De NWB Bank reikt vanaf 2013 jaarlijks de MVO-award uit, om het ontwikkelen van maatschappelijk verantwoorde projecten te stimuleren.

NWB Bank Publieke Sector Actueel

NWB Bank publiceert vanaf dinsdag 25 augustus een nieuwsbrief. Heeft u interesse in deze nieuwsbrief meld u dan aan door een mail te sturen o.v.v. aanmelden nieuwsbrief.
Aanmelden

Rentecalculator

Maak gebruik van onze handige rentecalculator.

Overzicht Financiële Markten | 36

De NWB Bank houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële markt. Download onderstaand het Overzicht Financiële Markten van deze week.