Routebeschrijving

U kunt onderstaand de routebeschrijving lezen of de PDF downloaden.

EIGEN VERVOER

Vanuit richting Amsterdam / Schiphol, Rotterdam, Utrecht

Zowel vanuit de richting Utrecht (A12) als vanuit de richtingen Rotterdam en Amsterdam/Schiphol (A4), volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. Aan het eind van de Utrechtsebaan (bij de verkeerslichten) gaat u linksaf (zie verder Den Haag / Scheveningen).

Vanuit richting Leiden / Wassenaar

U rijdt op de Rijksstraatweg (N44). Deze gaat over in de Benoordehoutseweg. U kruist de Van Alkemadelaan (verkeerslichten) en volgt de borden Scheveningen-Zeehaven. Bij de volgende verkeerslichten gaat de weg over in de Zuid Hollandlaan (zie verder Den Haag / Scheveningen).

Den Haag / Scheveningen

U rijdt op de Zuid Hollandlaan. Bij de T-splitsing (verkeerslichten, richting Scheveningen) slaat u rechtsaf en gaat de Koningskade op. Vervolgens kruist u drie verkeerslichten. U rijdt dan inmiddels op de Raamweg. U nadert verkeerslichten en een viaduct (Sint Hubertusviaduct). Direct na het viaduct gaat u rechtsaf het viaduct op (borden Scheveningen-Zeehaven volgen). Kort daarop ziet u rechts van u Madurodam.

Trambaan / Scheveningseweg

U volgt de weg en kruist de stoplichten bij het CrownPlaza Promenade Hotel en een benzinestation. Na 100 meter kruist u de stoplichten en trambaan bij de Scheveningseweg. Bij de daaropvolgende stoplichten (50 meter) slaat u rechtsaf het Rooseveltplantsoen in. De weg draait naar links, maar u slaat rechtsaf en kruist de trambaan op de Johan van Oldenbarneveltlaan. Direct (na 20 meter) aan uw rechterhand, vindt u de parkeergarage van de NWB Bank. Let op: de parkeergarage delen we met een ander bedrijf. Wilt u zo vriendelijk zijn om op de juiste bel te drukken? Mocht u in de omgeving parkeren, let op dat betaald parkeren geldt van 13.00 tot 24.00 uur.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station

U kunt vanaf Den Haag Centraal Station gebruikmaken van tramlijn 16 richting Statenkwartier. Opstappen kan bij halte Centraal Station Beneden en u stapt uit bij halte Statenplein vanaf waar het nog ca. 8 minuten lopen is naar de bank.

U kunt op Den Haag Centraal Station ook iedere tram nemen op perron A of B vanaf halte Centraal Station Boven. Bij de eerstvolgende halte Spui stapt u uit en gaat u met de roltrap naar boven. Vervolgens kunt u bij halte Centrum tramlijn 1 richting Scheveningen Noorderstrand nemen. Om de bank te bereiken stapt u uit bij halte World Forum vanaf waar het nog ca. 1 minuut lopen is naar de bank.

Voor meer informatie en voor actuele vertrektijden verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor

U kunt vanaf Den Haag Centraal HS gebruikmaken van tramlijn 1 richting Scheveningen Noorderstrand. U stapt uit bij halte World Forum vanaf waar het nog ca. 1 minuut lopen is naar de bank.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast een sterke financiële positie en een efficiënte bedrijfsvoering hecht de NWB Bank veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Waterinnovatieprijs

De NWB Bank reikt jaarlijks samen met de Unie van Waterschappen de Waterinnovatieprijs uit om duurzame innovaties op het gebied van water te stimuleren.

Naar de Waterinnovatieprijs