NWB Bank zoekt allround hr professional – hr business partner

Als hr business partner draag je zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het hr beleid van de NWB Bank. In deze brede functie adviseer je over hr onderwerpen en begeleid je leidinggevenden en medewerkers. Je volgt en signaleert interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar de specifieke context van de bank. Je ontwikkelt instrumenten die de organisatie en medewerkers ondersteunen in het uitdragen van haar cultuur en ontwikkeling. Daarnaast heb je een belangrijk aandeel in de communicatie met de medezeggenschap. Tevens neem je deel aan verschillende werkgroepen binnen de bank zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en AVG.

Je hebt – samen met de HR manager - een initiërende rol bij bovenstaande onderwerpen, waarbij je zowel inhoudelijk als procesmatig het voortouw neemt. Je vormt een gefundeerde mening en weet dit overtuigend uit te dragen. Gezien de compacte organisatie kunnen ook operationele taken deel uitmaken van je dagelijkse werk.

De afdeling hr en facility management bestaat uit 6 personen. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het hr beleid van de NWB Bank. Mede door de groei van de organisatie worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, diversiteit en strategische personeelsplanning steviger op de kaart gezet. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor facility management, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

De NWB Bank is een publieke sector bank die met haar gespecialiseerde dienstverlening Nederlandse overheden alsmede instellingen en activiteiten op het gebied van sociale volkshuisvesting, energietransitie, openbaar nut, infrastructuur, gezondheidszorg en onderwijs van de goedkoopst mogelijke financiering wil voorzien. Hiermee levert de bank een significante bijdrage aan een duurzame samenleving. De NWB Bank financiert haar activiteiten op de internationale geld- en kapitaalmarkten op basis van een sterke vermogenspositie en triple A-ratings. Met een balanstotaal van circa € 90 miljard staat de bank onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. Tegelijkertijd is de NWB Bank met circa 70 medewerkers een efficiënte en transparante organisatie die integriteit, kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden. Verder is de NWB Bank een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staan. De bank biedt een professionele en prettige werksfeer waarin onder andere de mogelijkheid bestaat voor medewerkers om deel te nemen aan vrijwillige maatschappelijke projecten en worden er met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd.

Je past bij onze organisatie omdat je onafhankelijk, doortastend en samenwerkingsgericht bent. Je bent positief kritisch, verbindend en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Je pakt uitdagingen met beide handen aan en bent resultaatgericht.

Wat vragen we
• Academisch werk- en denkniveau;
• 5 à 10 jaar relevante werkervaring;
• Je bent proactief, initiërend en signaleert relevante interne en externe ontwikkelingen;
• In staat (inhoudelijke) onderwerpen snel eigen te maken en een mening over te vormen;
• Goede kennis van relevante wet- en regelgeving;
• Je kunt gemakkelijk schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;
• Sensitief naar persoon en organisatie;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).

Spreekt deze brede hr rol en de ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief je aan? Richt dan je motivatiebrief met C.V. aan marian.bauman@nwbbank.com of bel 070-4166266 en vraag naar Marian Bauman.