NWB Bank zoekt een allround hr officer

Als hr officer draag je zorg voor een goede verwerking van de hr processen binnen de bank en de hr afdeling. Met jouw enthousiaste en pragmatische insteek pak je allerlei werkzaamheden met beide handen aan en handelt deze snel af. Zo coördineer je o.a. de salarisverwerking, begeleid je het wervings- en selectieproces en begeleid je de onboarding van nieuwe collega’s. Daarnaast heb je een coördinerende rol ten aanzien van het beheer van het personeelsinformatiesysteem. Je vindt het leuk om mee te denken over de verdere ontwikkeling daarvan en hierover te communiceren binnen de organisatie. Verder adviseer je leidinggevenden en medewerkers over hr gerelateerde zaken. Als hr officer rapporteer je aan de hr manager en werk je samen met de hr business partner.

De afdeling hr en facility management bestaat uit 6 personen. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het hr beleid van de NWB Bank. Mede door de groei van de organisatie worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, diversiteit en strategische personeelsplanning steviger op de kaart gezet. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor facility management, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

De NWB Bank is een publieke sector bank die met haar gespecialiseerde dienstverlening Nederlandse overheden alsmede instellingen en activiteiten op het gebied van sociale volkshuisvesting, energietransitie, openbaar nut, infrastructuur, gezondheidszorg en onderwijs van de goedkoopst mogelijke financiering wil voorzien. Hiermee levert de bank een significante bijdrage aan een duurzame samenleving. De NWB Bank financiert haar activiteiten op de internationale geld- en kapitaalmarkten op basis van een sterke vermogenspositie en triple A-ratings. Met een balanstotaal van circa € 90 miljard staat de bank onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. Tegelijkertijd is de NWB Bank met circa 70 medewerkers een efficiënte en transparante organisatie die integriteit, kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden. Verder is de NWB Bank een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staat. De bank biedt een professionele en prettige werksfeer waarin onder andere de mogelijkheid bestaat voor medewerkers om deel te nemen aan vrijwillige maatschappelijke projecten en worden er met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd.

Je past bij onze organisatie omdat je onafhankelijk, doortastend en samenwerkingsgericht bent. Je bent positief kritisch, accuraat en in staat om snel te schakelen. Je voelt situaties haarfijn aan en anticipeert hier adequaat op. Je krijgt energie van nieuwe uitdagingen en bent resultaatgericht.

Wat vragen we
• Een afgeronde HBO opleiding in de richting van human resources management (HRM);
• 1-3 jaar relevante werkervaring;
• Up to date kennis van wet- en regelgeving;
• Je bent proactief, creatief en werkt zelfstandig;
• Je werkt accuraat en gestructureerd;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
• Cijfermatig inzicht;
• Goede kennis van Microsoft Office;
• Kennis van Profit en salarisverwerking is een pré.

Voor verdere vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marian Bauman, hr manager, (marian.bauman@nwbbank.com). Je motivatiebrief met C.V. kun je richten aan hr@nwbbank.com.