Contact

Postadres

Postbus 580
2501 CN Den Haag

Bezoekadres

Rooseveltplantsoen 3
2517 KR Den Haag

T: +31 70 416 62 66
E: info@nwbbank.com

Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit richting Amsterdam/Schiphol, Rotterdam, Utrecht

Zowel vanuit de richting Utrecht (A12) als vanuit de richtingen Rotterdam en Amsterdam/Schiphol (A4), volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. Aan het eind van de Utrechtsebaan (bij de verkeerslichten) gaat u linksaf (zie verder Den Haag /Scheveningen).

Vanuit richting Leiden/Wassenaar

U rijdt op de Rijksstraatweg (N44). Deze gaat over in de Benoordenhoutseweg. U kruist de Van Alkemadelaan (verkeerslichten) en volgt de borden Scheveningen-Zeehaven. Bij de volgende verkeerslichten gaat de weg over in de Zuid Hollandlaan (zie verder Den Haag/Scheveningen).

Den Haag/Scheveningen

U rijdt op de Zuid Hollandlaan. Bij de T-splitsing (verkeerslichten, richting Scheveningen) slaat u rechtsaf en gaat de Koningskade op. Vervolgens kruist u drie verkeerslichten. U rijdt dan inmiddels op de Raamweg. U nadert verkeerslichten en een viaduct (Sint Hubertusviaduct). Direct na het viaduct gaat u rechtsaf het viaduct op (borden Scheveningen-Zeehaven volgen). Kort daarop ziet u rechts van u Madurodam.

Trambaan/Scheveningseweg

U volgt de weg en kruist de stoplichten bij het Promenade Hotel en een benzinestation. Na 100 meter kruist u de stoplichten en trambaan bij de Scheveningseweg. Bij de daaropvolgende stoplichten (50 meter) slaat u rechtsaf het Rooseveltplantsoen in. De weg draait naar links, maar u slaat rechtsaf en kruist de trambaan op de Johan van Oldenbarneveltlaan. Direct (na 20 meter) aan uw rechterhand, vindt u de parkeergarage van de NWB Bank. Let op: de parkeergarage delen we met een ander bedrijf. Wilt u zo vriendelijk zijn om op de juiste bel te drukken?

Vanaf Den Haag Centraal Station

U kunt vanaf tramhalte Centraal Station Boven iedere tram (lijn 2 en 6) of RandstadRail (lijn 3 en 4) vanaf perron A of B nemen om vervolgens bij de eerstvolgende halte Spui uit te stappen. Ga rechts de trap op en neem vervolgens de uitgang aan uw linkerhand (uitgang J - Spui). Boven aan de roltrap gekomen, steek rechts de trambaan en de straat over.Hier ligt de halte Centrum waar u vervolgens tram 1 richting Scheveningen neemt. U stapt uit bij de halte World Forum.

Bij het verlaten van de tram loopt u rechtsaf het perron af. Steek vervolgens bij de eerste stoplichten de Scheveningseweg over. Na ongeveer 30 meter staan er hekjes en na deze te zijn doorgelopen, vindt u de bank aan uw rechterhand.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor

Vanaf het station neemt u tram 1 richting Scheveningen en stapt u uit bij de halte World Forum.

Bij het verlaten van de tram loopt u rechtsaf het perron af. Steek vervolgens bij de eerste stoplichten de Scheveningseweg over. Na ongeveer 30 meter staan er hekjes en na deze te zijn doorgelopen vindt u de bank aan uw rechterhand.

Persvragen?

Neem contact op met:
Simon Zwagemakers
Hoofd Legal & Corporate Affairs / Corporate Secretary
+31 70 416 62 59
Stuur mij een mail